Ποια μοντέλα αυτοκινήτων επιλέγουν οι γυναίκες οδηγοί;

Ποια μοντέλα αυτοκινήτων επιλέγουν οι γυναίκες οδηγοί;

Ποια μοντέλα αυτοκινήτων επιλέγουν οι γυναίκες οδηγοί;

Οι γυναίκες οδηγοί ξεπερνούν το 50% του συνόλου των οδηγών, γεγονός που ωθεί σήμερα τις αυτοκινητοβιομηχανίες να σχεδιάζουν αυτοκίνητα που θα προσεγγίσουν το γυναικείο κοινό.

Συνήθως, τα μικρότερα και τα πιο άνετα οχήματα στην οδήγηση καταλαμβάνουν το Νο1 στις προτιμήσεις τους.

Το γυναικείο αγοραστικό κοινό ως επί το πλείστον επιλέγει το αμάξι που θα αποκτήσει βάσει 3 κριτηρίων: την ασφάλεια, την εμφάνιση και την άνεση.

Τα αυτοκίνητα που είναι αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις των γυναικών είναι τα ακόλουθα:

1. Fiat 500

2. Mini Cooper One

3. Volkswagen New Beetle

4. Mercedes-Benz A-Class

5. Toyota Yaris

6. Toyota Aygo

7. Hyundai i10

8. Lancia E

9. Audi A1

10. Smart ForTwo

11. Nissan Micra

1. Fiat 500: Το Fiat 500 είναι ένα μικρό και όμορφο αυτοκίνητο, που δεν έχει τους μυς ενός φορτηγού ή ενός SUV. Αυτό το compact αυτοκίνητο διατίθεται σε περισσότερα από 500.000 προσαρμοσμένα σχέδια, που ταιριάζουν στις επιθυμίες του οδηγού.

2. Mini Cooper One: Το Mini Cooper One είναι ένα πολύ κομψό και διαχρονικό αυτοκίνητο. Είναι μικρό, γρήγορο και ταυτόχρονα πολύ θηλυκό. Τα Mini Cooper δεν είναι μόνο ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν ποτέ, αλλά και ένα από τα ελαφρύτερα οχήματα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ στους δρόμους.

3. Volkswagen New Beetle: Τόσο το παλιό όσο και το νέο μοντέλο Beetle έρχεται με ένα κομψό σχέδιο που δημιουργήθηκε από τη Volkswagen το 1997. Έχει τοξωτή κορυφή και ένα καμπυλωτό μπροστινό και πίσω μέρος, που τονίζει αυτήν τη γοητεία, αντλώντας έντονη έμπνευση από τον εξωτερικό σχεδιασμό του αυθεντικού Beetle. Όσον αφορά το μέγεθος, το Beetle είναι αυτοκίνητο τύπου compact.

4. Mercedes-Benz A-Class: Το Mercedes A-Class γνωστό ως Mercedes W168 είναι ένα πολυμορφικό αυτοκίνητο πόλης. Συνολικά κατασκευάστηκαν 1,1 εκατομμύριο αντίτυπα σειράς W168 στα 7 χρόνια παραγωγής του, με τα νέα μοντέλα να διαπρέπουν σε τεχνολογία. Με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης, τα νέα συστήματα φωνητικών εντολών LINGUATRONIC και τη νέα μεγάλη οθόνη Head-up της Mercedes-Benz A-Class, η οδήγηση γίνεται πιο άνετη από κάθε άλλη φορά.

5. Toyota Yaris: Ένα από τα πιο girly αυτοκίνητα είναι το Toyota Yaris. Είναι γνωστό ότι είναι διασκεδαστικό στην οδήγηση και πολύ οικονομικό. Επιπλέον, το Toyota Yaris είναι ένα πρακτικό αυτοκίνητο, παρά τον περιορισμένο χώρο καμπίνας. Μπορεί να χωρέσει άνετα 4 επιβάτες.

6. Toyota Aygo: Για ακόμη μια φορά, η Toyota κερδίζει τις εντυπώσεις του γυναικείου κοινού με το Toyota Aygo. Είναι ένα αυτοκίνητο που διαχρονικά ξεπερνά με διαφορά τις πωλήσεις πολύ επιτυχημένων αμαξιών, όπως το Citroen C1 που θεωρούνταν και ο μεγάλος ανταγωνιστής του, μιας και κατασκευαζόταν σε κοινές εγκαταστάσεις.


7. Hyundai i10: Στα μεγάλα αστικά κέντρα ο συνωστισμός στους δρόμους είναι συνηθισμένος. Όταν χρειαστεί να περάσετε από στενές διασταυρώσεις ή να στριμωχτείτε σε περιορισμένους χώρους στάθμευσης, θα λατρέψετε την απίστευτη ευελιξία του έξυπνου αυτοκινήτου πόλης Hyundai i10. Η ευελιξία αυτού του αυτοκινήτου είναι φυσικά μόνο ένας από τους λόγους, που παραμένει υψηλά στις γυναικείες προτιμήσεις.

8. Lancia Ypsilon: Το Lancia Ypsilon είναι ένα πολυτελές supermini αυτοκίνητο πόλης που κατασκευάζεται από την ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία. Είναι πολύ ευέλικτο και το ξεχωριστό του στιλ «μηδενίζει» τους σχετικά περιορισμένους χώρους. Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που έχει ιδιαίτερη απήχηση στο γυναικείο κοινό.

9. Audi A1: To Audi A1 είναι ένα αυτοκίνητο πόλης της Β κατηγορίας. Είναι αρκετά μικρό και άνετο -τύπου Sport- και έχει το απόλυτα ταιριαστό όνομα Sportback, με έμπνευση από το ένδοξο sport παρελθόν της μάρκας. Είναι, παράλληλα, οδηγοκεντρικό, δυναμικό, μυώδες και εκλεπτυσμένο. Πρόκειται για έναν αρμονικό συνδυασμό σύγχρονης minimal σχεδίασης με ρετρό πινελιές. Η δυναμική του αυτοκινήτου απογειώνεται με τα εντυπωσιακά φώτα LED και τον αποδοτικό κινητήρα του.

10. Smart Fortwo: Με το πολύ μικρό εσωτερικό του, το αυτοκίνητο Smart Fortwo έχει σχεδιαστεί ως επί το πλείστον για γυναίκες. Ακόμα και αν το μέγεθός του θεωρείται για κάποιους μειονέκτημα, πολλοί το παίρνουν ως πλεονέκτημα λόγω της ευκολίας ελιγμών και παρκαρίσματος σε στενούς δρόμους.

11. Nissan Micra: Το Nissan Micra με ροζ χρώμα είναι αναμφίβολα το πιο girly αυτοκίνητο που έχει κατασκευαστεί. Εκτός από τη γυναικεία εμφάνισή του, το Nissan Micra διαθέτει χαρακτηριστικά που διευκολύνουν την οδήγηση, όπως οι αισθητήρες στάθμευσης, οι αυτόματοι προβολείς και η εύκολη πρόσβαση στο αμάξι χωρίς κλειδί.

Ένα αυτοκίνητο δεν είναι κοριτσίστικο μόνο από την εξωτερική εμφάνισή του, αλλά και από τα αντικείμενα που έχουν οι γυναίκες στο αμάξι τους για τη διευκόλυνσή τους. Μια βασική λίστα πραγμάτων που έχει συνήθως μια γυναίκα στο αυτοκίνητό της είναι η εξής:

1. Νεσεσέρ με απαραίτητα καλλυντικά

2. Χαρτομάντηλα/ Μωρομάντηλα

3. Ζευγάρι φλατ παπουτσιών

4. Γυαλιά ηλίου

5. Ζακέτα/ Αλλαξιά ρούχων

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

Γραπτή Εγγύηση

Γραπτή Εγγύηση

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας