Υπηρεσία εταιρικών πελατών | συνεργατών

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ | ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ

Η υπηρεσία της Autotrak για επαγγελματίες

Η ταχύτητα και η ποιότητα των υπηρεσιών της Autotrak σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές, σας προτρέπουν να μας εμπιστευτείτε τον επαγγελματικό στόλο των οχημάτων σας.

Με την υπηρεσία Fast Track, εγγυόμαστε την τάχιστη παραλαβή του οχήματός σας στην περίπτωση επισκευής του, για να μη χάνετε ούτε μία εργάσιμη ημέρα.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας αντιμετωπίζει καθημερινά κάθε πρόκληση, δίνοντας λύση στα προβλήματα που αφορούν τον στόλο σας. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις των 4.000 τ.μ., οι 18 θέσεις προετοιμασίας βαφής, οι 4 καλίμπρες και οι 4 οικολογικοί φούρνοι μας δίνουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε παράλληλα πολλά οχήματα, ελαχιστοποιώντας τον χρόνο παράδοσης τους.

Σας παρέχουμε 24ωρη οδική βοήθεια, 24ωρη εξυπηρέτηση φανοποιείου – service με 3 βάρδιες και φυσικά εγγυημένη ποιότητα επισκευής!

Η ταχύτητα και η ποιότητα των υπηρεσιών της Autotrak, σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές, σας προτρέπουν να εμπιστευτείτε τον επαγγελματικό στόλο των οχημάτων σας. Autotrak o πιστοποιημένος συνεργάτης σας.

Procare header

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΕ 48 ΔΟΣΕΙΣ

Ευκολία & Ευελιξία
Εγγύηση ποιότητας επισκευής

Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας!Ενημερωθείτε για τις παροχές της AUTOTRAK για εταιρικά και επαγγελματικά οχήματα
ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

Γραπτή Εγγύηση

Γραπτή Εγγύηση

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας