Τοπική Βαφή αυτοκινήτου!

Τοπική Βαφή αυτοκινήτου!

Τοπική Βαφή αυτοκινήτου!

Πώς γίνεται και γιατί σας συμφέρει;

Για μικρές ζημιές στο χρώμα του αυτοκινήτου δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε ολικό βάψιμο του αυτοκινήτου, αλλά μπορείτε να το βάψετε κατά… τόπους.


Όλοι θέλουν το αυτοκίνητό τους να φαίνεται πάντα σαν καινούργιο και να γυαλίζει, όμως πολλές φορές, μικρές και καθημερινές ζημιές προσδίδουν στο αυτοκίνητο μια αίσθηση παλαιότητας, ενώ σπάνια υπάρχει ο χρόνος ή τα χρήματα για την επισκευή του. Σε αυτές τις περιπτώσεις, προτείνεται να βάψετε τοπικά την ζημιά και όχι ολόκληρο το αυτοκίνητο.
Η AUTOTRAK χρησιμοποιεί ειδικά προϊόντα βαφής που προορίζονται για μικρότερες επιφάνειες τμημάτων του αυτοκινήτου. Τα σημάδια εξαφανίζονται, καθώς η επεξεργασία γίνεται με έμφαση στη λεπτομέρεια, ενώ η χρήση φούρνου βαφής αυτοκινήτων εξασφαλίζει το βέλτιστο αποτέλεσμα.



Η τοπική βαφή είναι ιδανική για επισκευή μικροζημιών όπως:

- Μικρο-βουλιάγματα
- Εκδορές του χρώματος
- Γρατζουνιές επιφανειακές ή βαθιές έως και την λαμαρίνα από κλειδιά και σκληρά αντικείμενα
- Επισκευή πλαστικών μερών όπως προφυλακτήρες κ.α.
- Ανανέωση ή αλλαγή χρώματος σε προφυλακτήρες, καθρέπτες, σπόιλερ, αεροτομές, σκληρές/μαλακές.
- Βαθουλώματα από χαλάζι και φυσικές καταστροφές σε καπό, οροφές.
- Γυαλίσματα για επαναφορά της απόχρωσης.

Γιατί σας συμφέρει;

Η τοπική βαφή έχει πλεονεκτήματα που δεν περνούν απαρατήρητα. Αρχικά, τις περισσότερες φορές, το αυτοκίνητο επισκευάζεται και παραδίδεται την ίδια μέρα. Το κόστος είναι χαμηλό, αφού η βαφή αφορά μόνο το σημείο ζημίας - επισκευής. Επιπλέον, χρησιμοποιούνται υδατοδιάλυτα υλικά, νέα τεχνολογίας, που εξασφαλίζουν ποιοτικό αποτέλεσμα, παρόμοιο με αυτό του κατασκευαστή. Τέλος, η διαδικασία διασφαλίζει τη διατήρηση της αξίας του αυτοκινήτου σας.
Πηγή: autotriti.gr
ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

Γραπτή Εγγύηση

Γραπτή Εγγύηση

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας