Top αυτοκίνητα με περίεργο design

Top αυτοκίνητα με περίεργο design

Top αυτοκίνητα με περίεργο design

Γνωρίστε τα πιο cool και ιδιαίτερα οχήματα!

Το Supercar Blondie παρουσιάζει τα πιο cool, πολυτελή, ιδιαίτερα και ίσως βγαλμένα από ταινία επιστημονικής φαντασίας οχήματα στον κόσμο.

Αναζητήσαμε, λοιπόν, τα ΤΟΠ 10 πιο περίεργα supercars που έχει παρουσιάσει η Alex Hirschi μέσα από τα social.

Disco Cadillac Escalad

Το Cadillac Escalade είναι ένα σταθερά αγαπημένο όχημα για διασημότητες, που προσπαθούν να ξεφύγουν από την ανεπιθύμητη προσοχή. Αλλά με αυτό το κιτ αμαξώματος της Larte Design, το Escalade κάθε άλλο παρά διακριτικό είναι. Το κιτ αμαξώματος ονομάζεται «Esthete» και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δείχνει «ακόμα μεγαλύτερο, πιο δυναμικό και σπορ» αμάξι.

Huntress

Αυτό είναι το επικό off-road Huntress, ένα εντελώς ηλεκτρικό πρωτότυπο αυτοκίνητο σχεδιασμένο για τους πιο τολμηρούς οδηγούς του κόσμου.

Σχεδιασμένο από τον Connery Xu, το off-roader μοιάζει σαν να έχει βγει κατευθείαν από τη σειρά Transformers. Το Huntress έχει ένα ανεξάρτητο σύστημα ανάρτησης που επιτρέπει σε κάθε τροχό να ανεβοκατεβαίνει αυτόνομα σε ανώμαλα εδάφη – κάνοντάς το να μοιάζει με γιγάντιο καβούρι που σέρνεται στην άμμο.

Chevy Transformers

Eάν είστε φανατικοί θαυμαστές των Transformers, το τροποποιημένο Chevrolet Avalanche θα μπορούσε να είχε δημιουργηθεί για εσάς!
Το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι ότι το μέγεθός του έχει αυξηθεί τόσο πολύ, που έχει τοποθετηθεί ένας τρίτος άξονας, ώστε να μπορεί να κουνάει έξι τροχούς.

Apple iCar

Αυτό το concept car έχει σχεδιαστεί ως ένα υπεραυτοκίνητο με φουτουριστική εμφάνιση από τον YouTuber “Tech Blood". Η τεχνολογία στο εσωτερικό τρέχει σε Apple iOS, με ένα iPad που χρησιμοποιείται για οθόνη infotainment. Είναι, επίσης, πλήρως ηλεκτρικό με ειδικό σύστημα φόρτισης που συνδέεται αυτόματα κάτω από το αυτοκίνητο. Ενώ αυτό το Apple iCar μοιάζει με το αυτοκίνητο της Apple που φημολογείται εδώ και καιρό, το πραγματικό αυτοκίνητο της Apple αναμένεται να είναι πιο κοντά σε ένα οικογενειακό σεντάν ή SUV.

Thundertruck

Σχεδιασμένο από το δημιουργικό πρακτορείο Wolfgang LA, αυτό το ηλεκτρικό pickup θυμίζει αρκετά από το σχήμα του παρμπρίζ, την οροφή μέχρι και το πλευρικό προφίλ με το Cybertruck. Ωστόσο, έχει ένα έξυπνο τρικ που δεν έχει το Cybetruck. Όταν είναι σταθμευμένο, μπορεί να αναπτύξει ηλιακούς συλλέκτες σε σχήμα ράμπας για να επαναφορτισει την μπαταρία.

Karlmann King

Αν ο Batman σχεδίαζε SUV όχημα, θα ήταν σίγουρα αυτό.
 Είναι Truck ειναι Off road, λιμουζίνα, αλεξίσφαιρο και κοστίζει 2 εκατομμύρια δολάρια.
 Παρά το γεγονός ότι διαθέτει έναν V10 κινητήρα 6,8 λίτρων, έχει μόνο τελική ταχύτητα 87 mph. Αυτό βέβαια συμβαίνει, επειδή το βάρος του ξεπερνά τους 6 τόνους.

Delage D12

Είναι μαχητικό αεροσκάφος ή Formula1; Είναι το Supercar D12 της Delage. Με μία καθαρή, επιθετική αλλά και φουτουριστική σχεδιαστική πινελιά εμπνευσμένη από Formula1 μαχητικό αεροσκάφος, είναι αρκετά φαρδύ και χαμηλό. Στόχος του είναι να γίνει το πιο νόμιμα ταχύτερο όχημα στον κόσμο. Αυτό σημαίνει πως θα μπορεί να οδηγείται και με απλό δίπλωμα οδήγησης. 
Το όχημα που μας φέρνει πιο κοντά από ποτέ στην οδήγηση ενός αυτοκινήτου αγώνων F1!

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

Γραπτή Εγγύηση

Γραπτή Εγγύηση

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας