Τι κάνουμε σε περίπτωση ατυχήματος χωρίς δική μας υπαιτιότητα

Τι κάνουμε σε περίπτωση ατυχήματος χωρίς δική μας υπαιτιότητα

Τι κάνουμε σε περίπτωση ατυχήματος χωρίς δική μας υπαιτιότητα

Οδηγίες και χρήσιμες πληροφορίες για τις κινήσεις που πρέπει γίνουν σε περίπτωση ατυχήματος χωρίς δική μας ευθύνη

Στους περισσότερους οδηγούς έχει συμβεί έστω μία φορά στη ζωή τους να εμπλακούν σε κάποιο ατύχημα είτε με δική τους ευθύνη είτε όχι. Καλό είναι λοιπόν να είστε προετοιμασμένος ώστε να γνωρίζετε τι μπορείτε και τι πρέπει να κάνετε σε μια τέτοια περίπτωση και ποιες είναι οι κινήσεις στις οποίες θα πρέπει να προβείτε στην περίπτωση που δεν ευθύνεστε εσείς, ώστε να γλυτώσετε χρόνο, άγχος και ταλαιπωρία.

Η συνήθης διαδικασία απαιτεί χρονοβόρες διαδικασίες, καθώς αν δεν ευθύνεστε για τη σύγκρουση, θα πρέπει να ζητήσετε από την ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού που ήταν υπαίτιος του ατυχήματος να στείλει πραγματογνώμονα σε εύλογο χρονικό διάστημα και όταν επισκευαστεί το όχημά σας, να διαθέτετε στα χέρια σας όλα τα τιμολόγια επισκευής και ανταλλακτικών και να επικοινωνήσετε με την ασφαλιστική εταιρεία του οδηγού που σας χτύπησε για να προχωρήσετε στην αποζημίωσή σας. Για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την επισκευή του οχήματός σας, θα πρέπει προφανώς να βρείτε λύση στις μετακινήσεις σας.

Όπως είναι προφανές, ακόμα κι αν δεν έχετε καμμία ευθύνη για το συμβάν, θα σας προκληθεί μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία στην καθημερινότητα σας, που εκτός από πολύτιμο χρόνο που θα σπαταλήσετε, θα μείνετε χωρίς μέσο μετακίνησης στην καθημερινότητά σας.

Η λύση στο πρόβλημα λέγεται Autotrak

Τα παραπάνω προβλήματα έρχεται να λύσει η Autotrak, με μια μοναδική καινοτομία συγκέντρωσης όλων των υπηρεσιών αυτοκίνησης σε ένα χώρο, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις επισκευής, φανοποιείας και βαφής αυτοκινήτου. Στην Autotrak, σε περίπτωση ατυχήματος χωρίς δική σας ευθύνη, προσφέρεται μια ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, ξεκινώντας από την εκτίμηση της ζημιάς, το διακανονισμό, την αποζημίωση, μέχρι την επισκευή του αυτοκινήτου αλλά και την δωρεάν παροχή οχήματος αντικατάστασης, για όσο διάστημα διαρκεί η φροντίδα του αυτοκινήτου σας.

Σε περίπτωση λοιπόν, που δεν ευθύνεστε για το ατυχές συμβάν, αναλαμβάνουμε την πλήρη επισκευή του αυτοκινήτου σας, εντελώς δωρεάν και χωρίς να ασχοληθείτε εσείς με τα γραφειοκρατικά που απαιτούνται. Τα πάντα που έχουν να κάνουν με τις ασφαλιστικές εταιρείες, τα αναλαμβάνει το έμπειρο προσωπικό της Autotrak.

Ταυτόχρονα σας παρέχουμε:

• Δωρεάν μεταφορά του αυτοκινήτου από όλη την Ελλάδα, στις εγκαταστάσεις της Autotrak στο Ηράκλειο

• Δωρεάν αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η φροντίδα του αυτοκινήτου

• 24ωρη δωρεάν οδική βοήθεια και εξυπηρέτηση

• Δυνατότητα παραλαβής και παράδοσης του αυτοκινήτου στο χώρο της επιλογής σας

• Όλες οι επισκευές φανοποιίας συνοδεύονται από πιστοποιητικό εγγύησης 24 μηνών ενώ για τα μηχανικά μέρη παρέχεται πιστοποίηση 12 μηνών

Αποθηκεύστε τώρα τον αριθμό της Autotrak στο κινητό σας (2810540169) και θα είστε για πάντα καλυμμένοι ότι σε περίπτωση που εμπλακείτε σε τροχαίο, χωρίς δική σας υπαιτιότητα, το έμπειρο προσωπικό της Autotrak σας περιμένει 24 ώρες το 24ωρο να σας εξυπηρετήσει άμεσα και να λύσει κάθε πρόβλημα για το αυτοκίνητό σας!

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

Γραπτή Εγγύηση

Γραπτή Εγγύηση

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας