Η νέα συνεργασία Honda - Sony φέρνει αλλαγές!

Η νέα συνεργασία Honda - Sony φέρνει αλλαγές!

Η νέα συνεργασία Honda - Sony φέρνει αλλαγές!

Πιο κοντά στην παραγωγή είναι το αυτοκίνητο από τη συνεργασία της Sony με τη Honda, με το πρωτότυπο αυτοκίνητο Afeela να ανεβαίνει στη σκηνή με χειριστήριο PlayStation.

Λίγο πίσω στο χρόνο, το 2022, η Sony έκανε συνεργασία με τη Honda για τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου. Η εταιρεία που προέκυψε από αυτή την κίνηση ονομάστηκε Sony Honda Mobility και το πρώτο πρωτότυπο μοντέλο που παρουσιάστηκε είναι το Afeela.

Σήμερα, στην αυγή του 2024 και στην έκθεση τεχνολογίας (που αλλού) CES(Consumer Electronics Shows), ο Izumi Kawanishi, επικεφαλής της Sony Mobility παρουσίασε με ένα μοναδικό τρόπο το Afeela και το στάδιο εξέλιξης που βρίσκεται, οδηγώντας το concept στη σκηνή με ένα τηλεχειριστήριο PlayStation.

Από ένα απλό πρωτότυπο, με τις γνωστές υπερβολές που επιτρέπει ένα μοντέλου του είδους να εφαρμοστούν πάνω του, το Afeela σε αυτή τη φάση δείχνει να είναι πιο ρεαλιστικό. Πιο κοντά στην πραγματικότητα, με κανονικούς καθρέπτες και όχι κάμερες, πιο λειτουργική σχεδίαση, με αλλαγές στο εμπρός μέρος και πλάνα για λανσάρισμα μέσα στο 2025.

Το Afeela πατάει σε τροχούς 21 ιντσών εμπρός με ελαστικά 245/40 και 22 ιντσών πίσω με ελαστικά 275/35. Για την άνεση και την οδική συμπεριφορά του ηλεκτρικού μοντέλου φροντίζει αερανάρτηση, με την αρχιτεκτονική της να αποτελείται από διπλά ψαλίδια εμπρός και πολλαπλούς συνδέσμους πίσω. Το μήκος του αγγίζει τα 4.915 χλστ., με το πλάτος του να είναι 1.900 χλστ. και το ύψος 1.460 χλστ., ενώ το μεταξόνιο φτάνει τα 3 μέτρα.

Πηγή: https://www.4troxoi.gr/epikair...

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

Γραπτή Εγγύηση

Γραπτή Εγγύηση

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας