Γυάλισμα ή κέρωμα: Τι χρειάζεται το αυτοκίνητό μου;

Γυάλισμα ή κέρωμα: Τι χρειάζεται το αυτοκίνητό μου;

Γυάλισμα ή κέρωμα: Τι χρειάζεται το αυτοκίνητό μου;

Μόνον ένας expert του κλάδου ξέρει καλύτερα. Σήμερα σας συμβουλεύουμε για γυάλισμα ή κέρωμα!

Το γυάλισμα είναι μια ήπια στιλβωτική διαδικασία που χρησιμοποιείται για να διορθώσει ελαττώματα βαφής και βοηθά στη λείανση της βαμμένης επιφάνειας. Η διαδικασία αυτή εκτός από επαγγελματικά υλικά, απαιτεί επαγγελματίες με τεχνογνωσία για την εφαρμογή των κατάλληλων προϊόντων και τη χρήση των απαραίτητων εργαλείων ανά περίπτωση. Κάθε φορά που πραγματοποιούμε ένα γυάλισμα, αφαιρούμε μια επίστρωση βερνικιού. Επομένων, η μέθοδος αυτή θα πρέπει να εφαρμόζεται, μόνο όταν το χρώμα του οχήματος έχει αρχίσει να ξεθωριάζει, με τη πάροδο του χρόνου, είτε όταν θέλουμε να καλύψουμε ατέλειες ή γρατσουνιές του αμαξώματος.


Το κέρωμα είναι μια λειαντική επίστρωση, η οποία προστατεύει τη βαφή από σκόνη, ακαθαρσίες και την ηλιακή ακτινοβολία. Με το κέρωμα, προσθέτουμε μία στρώση στην επιφάνεια του αμαξώματος μια διαδικασία που αποτελεί συχνά το επόμενο «βήμα» του γυαλίσματος σε ένα αυτοκίνητο, ενισχύοντας την εμφάνιση και την προστασία του.

Τι απαντούν οι Experts στο ερώτημα «Γυάλισμα ή Κέρωμα»

Όσον αφορά την επιλογή ανάμεσα στα δύο, σημαντικό ρόλο παίζει η κατάσταση της επιφάνειας του αυτοκινήτου. Αν αυτή είναι λεία, τότε η φθορά βρίσκεται στο υπόστρωμα και χρειάζεται γυάλισμα, ενώ αντίστοιχα, αν η επιφάνεια είναι πιο «άγρια» τότε ένα απλό κέρωμα είναι συνήθως αρκετό. Σε κάθε περίπτωση, η όποια επεξεργασία πρέπει να γίνεται με ειδικά υλικά, κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής, ώστε να μην αλλάξει το χρώμα του αυτοκινήτου. Το γυάλισμα του αυτοκινήτου, δεν θα πρέπει να γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε αντίθεση με το κέρωμα, το οποίο καλό θα είναι να πραγματοποιείται 3-4 φορές το χρόνο. Το συχνό κέρωμα μάλιστα, μπορεί πολλές φορές να λειτουργήσει προληπτικά της διαδικασία του γυαλίσματος.


Οι υπηρεσίες της Autotrak

Η εταιρεία Autotrak, με έδρα της το Ηράκλειο Κρήτης (3ο χλμ. Ηρακλείου – Μοιρών) ειδικεύεται στην φροντίδα και καλή συντήρηση του αυτοκινήτου σας, παρέχοντας service, εργασίες επισκευής και φανοποιείου. Κορυφαία περιποίηση με βιολογικό καθαρισμό για αισθητικά καλύτερο, αλλά κυρίως για πιο υγιεινό περιβάλλον μέσα στο αυτοκίνητο!

Γυάλισμα-κέρωμα με πιστοποιημένα προϊόντα. Και πάνω από όλα φιλική και ΑΜΕΣΗ εξυπηρέτηση! Σημειώστε πως στις εγκαταστάσεις μας, διαθέτουμε άνετο Parking, ενώ παρέχουμε αυτοκίνητο αντικατάστασης.



Πήγη: autotriti.com

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

Γραπτή Εγγύηση

Γραπτή Εγγύηση

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας