Γυάλισμα Φαναριών: Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια!

Γυάλισμα Φαναριών: Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια!

Γυάλισμα Φαναριών: Πάνω απ’ όλα η ασφάλεια!

Η λύση για φθαρμένα και θαμπά φανάρια

Το σωστό σύστημα φωτισμού είναι απαραίτητο σε κάθε αυτοκίνητο, για την ασφάλεια του οδηγού και των συνεπιβατών του. Η καλή ορατότητα του οδηγού συμβάλλει σημαντικά στα αυξημένα αντανακλαστικά του ίδιου αλλά και των άλλων οδηγών.

Τα σύγχρονα οχήματα είναι εξοπλισμένα με πλαστικούς προβολείς ή, για λόγους ασφάλειας, βάρους και αντοχής. Ωστόσο, με το πέρασμα του χρόνου, η θερμοκρασία που αναπτύσσεται στο εσωτερικό τους και οι περιβαλλοντικές συνθήκες, όπως οι υψηλές θερμοκρασίες, η υγρασία και οι ηλιακές ακτίνες, προκαλούν την οξείδωση του πλαστικού και φθορές (όπως θάμπωμα και κιτρίνισμα). Το αποτέλεσμα είναι, όχι μόνο η αντιαισθητική εικόνα του οχήματος αλλά και η μειωμένη απόδοση των προβολέων, που επιφυλάσσει κινδύνους για εσάς όσο και για τα γύρω αυτοκίνητα.

Το πλαστικό πολυμερίζεται και αντανακλά το φως από το κάλυμμα του προβολέα, δημιουργώντας μια λάμψη που αποσπά την προσοχή από τους άλλους οδηγούς και δημιουργεί κινδύνους για τους διερχόμενους πεζούς. Επιπλέον, οι συνθήκες μειωμένης ορατότητας απαιτούν την αυξημένη προσοχή των οδηγών, προκαλώντας κούραση, μειωμένα αντανακλαστικά και κινδύνους, ιδιαίτερα στις μακρινές αποστάσεις. Σε μερικές περιπτώσεις, τα θαμπά φανάρια μπορεί να “κόψουν” το αυτοκίνητο στον έλεγχο του ΚΤΕΟ, ειδικά όταν έχει προηγηθεί σχετική σύσταση στον ιδιοκτήτη. Τέλος, τα θαμπά φανάρια δημιουργούν αντιαισθητική εικόνα και εντείνουν την όψη παλαιότητας του αυτοκινήτου σας, μειώνοντας και την εμπορική του αξία.

Το κόστος αντικατάστασης των φαναριών δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο, ενώ σε μερικές περιπτώσεις είναι απρόσιτο. Για το λόγο αυτό, διασφαλίστε την ασφάλεια σας αλλά και την καλύτερη εικόνα του αυτοκινήτου σας, διατηρώντας σωστά συντηρημένους τους προβολείς φωτισμού του οχήματος σας ώστε να οδηγείτε με άνεση και ασφάλεια.
Προτού προχωρήσετε στην αλλαγή των φαναριών σας, ρωτήστε μας! Η Autotrak διαθέτει την τεχνογνωσία και τα κατάλληλα προϊόντα, για να κάνουμε τα παλιά και κιτρινισμένα φανάρια του αυτοκινήτου σας, να μοιάζουν σαν καινούργια, ενώ παράλληλα θα γλιτώσετε πολλά χρήματα.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

Γραπτή Εγγύηση

Γραπτή Εγγύηση

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας