Detailing // Επαγγελματική Περιποίηση Οχήματος

Detailing // Επαγγελματική Περιποίηση Οχήματος

Detailing // Επαγγελματική Περιποίηση Οχήματος

Αρκετά συχνά μπερδεύουμε το Detailing με το πλύσιμο και κέρωμα του αυτοκινήτου, αλλα το detailing είναι πολλά παραπάνω απ’ αυτό. Τι είναι όμως το Detailing;

Συχνό και καλό πλύσιμο

Το πλύσιμο είναι το πρώτο και πιο σημαντικό μιας και συνήθως δεν δίνουμε σημασία σε αυτό. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται για το πλύσιμο του οχήματός μας πρέπει να έχουν ιδιαίτερο pH και τα σφουγγάρια να είναι για επαγγελματική χρήση, ώστε να μην δημιουργείται διάβρωση, θόλωση ή γρατζουνιές στο βερνίκι του οχήματος.




Η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά!

Η απολύμανση στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μας είναι κάτι που αμελείται συχνά ή δεν γίνεται σωστά. Ο επαγγελματικός καθαρισμός πρέπει να γίνεται όχι μόνοι για την καλύτερη εικόνα, αλλά και για την υγεία μας. Έρευνες των τελευταίων χρόνων έχουν δείξει πως το τιμόνι του αυτοκινήτου συγκεντρώνει τέσσερις φορές περισσότερα βακτήρια απο τη λεκάνη της τουαλέτας. Ο βιολογικός καθαρισμός είναι η καλύτερη και πιο επαγγελματική λύση και φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε να ζητήσουμε αλλαγή φίλτρου καμπίνας.

Προσοχή εις “βάθος”
Claying και πηλός. Ο πηλός καθαρισμού μαζί με το ειδικό λιπαντικό βοηθούν στην αφαίρεση ακαθαρσιών και υπολειμμάτων που βρίσκονται στο όχημα για καιρό. Φυσικά, ακόμη και σ’ αυτήν την τεχνική που μοιάζει απλή, χρειάζονται τόσο τα επαγγελματικά υλικά, όσο και η τεχνογνωσία κι η εμπειρία για να δούμε ορατά αποτελέσματα.




Επιδιόρθωση χρώματος

Το γυάλισμα του αυτοκινήτου είναι αυτό που ευθύνεται τόσο για την επιδιόρθωση όσο και για την καταστροφή του βερνικιού του οχήματος. Εάν δεν χρησιμοποιούνται επαγγελματικά υλικά και προϊόντα, το αποτέλεσμα δεν θα κρατήσει και υπάρχει ο κίνδυνος να δημιουργηθούν γρατζουνιές και “ιστοί”. Σε περίπτωση που έχει γίνει αρκετά πρόσφατα γυάλισμα στο αυτοκίνητό σας, η επόμενη και οικονομικότερη επιλογή είναι το κέρωμα.

Γυάλισμα φαναριών

Το γυάλισμα φαναριών είναι απαραίτητο σε κάθε αυτοκίνητο για την ασφάλεια του οδηγού και των συνεπιβατών του. Η καλή ορατότητα του οδηγού συμβάλλει σημαντικά στα αυξημένα αντανακλαστικά του ίδιου αλλά και των άλλων οδηγών. Το πλαστικό πολυμερίζεται και το φως αντανακλά από το κάλυμμα του προβολέα, δημιουργώντας μια λάμψη που αποσπά την προσοχή από τους άλλους οδηγούς και δημιουργεί κινδύνους για τους διερχόμενους πεζούς. Τέλος, τα θαμπά φανάρια δημιουργούν αντιαισθητική εικόνα και εντείνουν την όψη παλαιότητας του αυτοκινήτου σας, μειώνοντας και την εμπορική του αξία. Γι’ αυτό είναι και το τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό κομμάτι για την εμφάνιση του οχήματός σας.


ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

Γραπτή Εγγύηση

Γραπτή Εγγύηση

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας