Διατηρήστε το αμάξι σας σαν καινούριο!

Διατηρήστε το αμάξι σας σαν καινούριο!

Διατηρήστε το αμάξι σας σαν καινούριο!

Για να φαίνεται το όχημά μας πάντα σαν καινούριο πρέπει να το προστατεύουμε από τυχόν φθορές!

Για να φαίνεται το όχημά μας πάντα σαν καινούριο πρέπει να το προστατεύουμε από τυχόν φθορές. Γι’ αυτό, παρακάτω, σας δίνουμε μερικές συμβουλές για το τι πρέπει και τι ΔΕΝ πρέπει να κάνετε για ένα καλοσυντηρημένο όχημα!

  • Καθαρισμός κατά… τόπους

Ένα κιτ καθαρισμού στο αυτοκίνητο μας είναι πάντα χρήσιμο, ειδικά κατά τους θερινούς μήνες. Ακαθαρσίες, όπως το ρετσίνι των δέντρων, όταν η λαμαρίνα “καίει”, στην περίπτωση που έχει επικαθίσει, ψήνεται μαζί με το βερνίκι και το χρώμα του οχήματος. Μέχρι το ολικό πλύσιμο, λοιπόν, ο “τοπικός” καθαρισμός στο αυτοκίνητο σας μπορεί να είναι σωτήριος για το χρώμα του.

  • Ημιτελής εργασία, η τέλεια εχθρός

Καμία εργασία δεν πρέπει να μένει ημιτελής, ειδικά σε ό,τι αφορά το “μπάλωμα” και τη βαφή. Μπορεί να υπάρξει διάβρωση του μετάλλου που ενδεχομένως μπορεί να επεκταθεί με τη βοήθεια της βροχής ή της υγρασίας και να δημιουργηθεί μεγαλύτερο πρόβλημα με την πάροδο του χρόνου, όπως σκουριά.

  • Μακριά από τη θάλασσα

Το αλάτι και η υγρασία είναι οι φυσικοί εχθροί του μετάλλου. Η θάλασσα έχει και τα δύο! Είναι ευρέως γνωστό πως το αλάτι και η υγρασία προκαλούν χημική διάβρωση, δηλαδή το μέταλλο φθείρεται άμεσα από την οξείδωση του αλατιού και η υγρασία επιταχύνει τη διαδικασία.

  • Συχνό πλύσιμο

Σημαντικοί παράγοντες στην πρόκληση διάβρωσης στα αυτοκίνητα είναι οι διάφοροι μολυντές που υπάρχουν στον ατμοσφαιρικό αέρα. Μαζί με τη συσσώρευση βρωμιάς και την υγρασία, η συγκέντρωσή τους σε χαραµάδες του αυτοκινήτου προκαλεί ένα απολύτως καταστροφικό αποτέλεσμα για το αυτοκίνητο!

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015

Γραπτή Εγγύηση

Γραπτή Εγγύηση

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας

Παραλαβή & Παράδοση στο χώρο σας